Як зволожити волосся?Декілька порад

Як зволожити волосся?Декілька порад

Зволоження волосся починається з зволоження шкіри голови. Здавалося б, що тут можна сказати нового? Виявляється, можна. Крім зволожуючих масок, трихологи пропонують звернути увагу на ... нічний догляд. Так-так, вони переконані, що ввечері ми просто зобов'язані наносити крем не тільки на обличчя, але і на голову. Раніше подібні засоби теж існували, вони жили серед аптечних полиць і були великою рідкістю. Тепер же світ налаштований куди більш рішуче. Так що літо - хороший привід трохи ускладнити ритуал приготування до сну. Але і вдень ми можемо зробити щось корисне.

Порада І

Хороший теплозахисний спрей. Він містить полімери, які розсіюють жар від голови, а значить, перешкоджають пересушуванню волосся.

Порада ІІ

Зволожуюча маска з аграновою олією. У період спеки її потрібно використовувати два рази на тиждень. Всього 5-7 хвилин витримки, і ваше волосся до самих кінчиків насититься олією. В результаті можете розраховувати на здоровий блиск і слухняність волосся.

Порада ІІІ

На жаль, волосся влітку брудниться швидше. Але не варто поспішати і терміново купувати шампунь для жирної шкіри голови. Подібний засіб підходить тим, кого ця проблема турбує цілий рік. Якщо ж неприємності з'являються тільки в спеку, то спеціальний шампунь ризикує пересушити шкіру і викликати лущення.

Порада IV

Влітку краще забути про насичених поживних структурах. Віддавайте перевагу зволожуючим лініям, а не живильним і відновлюючим.

Порада V

Кондиціонер для волосся діє швидко, але не поспішайте його змивати. Замотайте волосся рушником і почекайте хвилини три. Пар від гарячої води змусить засіб працювати краще і зволожить локони трохи глибше. Тільки пам'ятайте, що це не маска, тому не варто нудитися 15 хвилин.

Порада VI

Захист від сонця ніхто не відміняв. Для тонкого волосся добре підійдуть легкі спреї, які не "обтяжують" пасма. Для більш значних шевелюр призначені креми (але тільки в невеликій кількості, щоб зберегти акуратний вигляд).

Як бачите, нічого складного. Краса Вашого волосся тільки в Ваших руках, і досягти відмінних результатів Ви можете, дотримуючись елементарних рекомендацій по догляду за волоссям в домашніх умовах.

Наверх