Їжа для вічної молодості

Їжа для вічної молодості

Щоб шкіра була молодою, тіло підтягнутим, а здоров'я міцним, необхідно дотримуватися правильного способу життя: займатися спортом і їсти антивікові продукти.

Авокадо

Цей плід має високий вміст вітаміну E і багатий антиоксидантами, які незамінні для здоров'я шкіри і волосся. Ці диво-плоди також мають в своєму складі фолієву кислоту, яка необхідна для регенерації клітин шкіри, а значить і її молодості.

Чорниця

Ця ягода містить вітамін С, покращує циркуляцію крові і допомагає організму боротися з процесом старіння. У чорниці також міститься багато калію, який регулює баланс рідини в клітинах, а значить, бореться з набряком.

Цитрусові

Фрутки цього сімейства багаті на вітамін С, який дуже необхідний в жарку пору року, адже цього вітаміну більше витрачається в організмі, ніж зазвичай.

Кориця

Кориця - відомий енергетик, її запах допомагає боротися з втомою і заряджає енергією. Посипте ранкову кашу меленою корицею і будьте впевнені, що день пройде бадьоро і вдало.

Темний шоколад

Запам'ятайте, шоколад корисний, але тільки за умови, що в ньому не менше 70% какао. Кілька часточок цих ласощів допоможе поліпшити травлення і додасть здорове сяйво шкірі і блиск волоссю.

Червона капуста

Продукти фіолетового кольору є найкращим джерелом антиоксидантів, які не тільки захищають від раку, але і допомагають запобігти появі зморшок. А ще це відмінний овоч для смачного і дієтичного салату.

Риба

Жирні кислоти і Омега-3 утримують вологу в епідермісі і перешкоджають появі зморшок.

Бразильський горіх

Він допомагає боротися з целюлітом, підтримує імунну систему, знижує ризик серцевих і онкологічних захворювань, сприяє профілактиці алергії і безпліддя.

Виноград

Чемпіон за вмістом поліфенолів - антиоксидантів, що захищають судини від руйнування, мають антимікробну дію, а також допомагають боротися з передчасним старінням шкіри (саме тому існує так багато різних кремів і сироваток з вмістом масел виноградних кісточок).

Абрикос

Рекордсмен за вмістом бета-каротину, який блокує утворення злоякісних пухлин, стимулює імунну систему, знижує ризик інфекційних захворювань, зменшує вплив шкідливих факторів навколишнього середовища, пригнічує процеси передчасного старіння і підвищує стійкість до стресів.

Харчуйтеся з користю, будьте молодими, красивими та здоровими!

Наверх