Продукти для здорової та сяючої шкіри

Продукти для здорової та сяючої шкіри

Акне, сірий колір обличчя, зморшки - все це можна з легкістю виправити правильним харчуванням. Ми вибрали найпростіші і корисні продукти, завдяки яким шкіра знову стане здоровою і красивою.

Проблема: сухість і тьмяність

Тут допоможуть продукти з високим вмістом Омега-3. Включіть у свій раціон рибу, підійдуть лосось, тунець або форель. Мікроелементи, знаходяться в них, допоможуть утримати вологу всередині шкіри. Якщо ж ви не любитель риби, то включіть у свій раціон авокадо, волоський горіх і лляне насіння.

Також, щоб позбутися від постійного відчуття стягнутості і лущення шкіри, додавайте по столовій ложки соняшникової олії в салати. Лінолева кислота, що міститься в олії, необхідна клітинам для регенерації та підтримання водного балансу.

Проблема: почервоніння

М'ята має протизапальну дію, тому зверніть на неї пильну увагу, якщо вас турбують червоні плями на обличчі. Додавайте по кілька листочків м'яти в чай щодня і вже через пару тижнів помітите результат.

При проблемі почервоніння обличчя також можна вживати цільнозерновий або житній хліб, який багатий на вітамін B3, відомий своєю здатністю усувати дану проблему.

Проблема: целюліт

Щоб позбавиться від цих неприємних ямочок на попі, боках або животі, пийте якомога більше зеленого чаю. У ньому містяться катехіни і поліфеноли - антиоксиданти, які виводять шкідливі токсини з організму і нормалізують водний баланс.

Якщо ж щоранку ви п'єте не розчинну, а мелену каву, то радійте, у вашому розпорядженні виявився найкращий засіб від целюліту всіх часів і народів. Візьміть використану кавову гущу, змішайте її з невеликою кількістю улюбленого гелю для душу, додайте пару крапель олії для тіла і скрабьте ним всі проблемні місця. По-перше, отримаєте шкіру гладеньку як у немовляти. По-друге, забезпечите приплив крові до потрібних місць.

Читайте наші поради, будьте прекрасними та усміхненими!

Наверх