Родима пляма – загроза чи родзинка?

Родима пляма – загроза чи родзинка?

Багато людей комплексують щодо своєї зовнішності, особливо якщо у них є родимі плями чи родимки, що відразу кидаються в очі. У цьому розділі ми хочемо донести вам, що вони являються не дифектом, а Вашою унікальністю.

23-річна Пейдж Біллайот з Лос-Анджелеса народилася з великою темно-червоною плямою на лівій щоці. Дівчина сильно соромилася своєї «відмітки», але вирішила перетворити недолік в гідність. Вона знялася в декількох розкішних фотосесіях, щоб змінити ставлення суспільства до пігментації.

Пейдж розповіла, що в дитинстві родима пляма на обличчя робила її вразливою.

Однокласники жартували над нею і вішали ярлики. Дівчина додала, що одного разу її навіть хотіли побити! Але Пейдж це набридло, тоді вона встала перед класом і дозволила поставити їй будь-які питання про пляму. Після такого сміливого вчинку ставлення однокласників до дівчини змінилося, але найголовніше - вона сама інакше глянула на проблему.

Дівчина відчула упевненість і дала собі обіцянку, що ніщо не зможе перешкодити їй на шляху до мрії. Пейдж вирішила стати актрисою, але пляма заважала її на кар'єрних сходах. «На жаль, у більшості людей є уявлення про те, яким має бути прекрасне обличчя і тіло, а моє обличчя занадто від них відрізняється», - сказала Пейдж.

Однак дівчина дала собі слово - вона ніколи не буде приховувати пляму під косметикою. Коли її ідея стати актрисою провались, Пейдж встала по інший бік камери - вона спробувала себе в режисурі. Дівчина також створила проект, за допомогою якого допомагає людям зі схожими проблемами повірити в себе. Вона сподівається, що за допомогою нього переверне уявлення людей про красу.

Однак, якщо Вас турбує зовнішній вигляд вашої плями, Ви відчуваєте дискомфорт або помітили будь-які зміни, Вам слід звернутися до лікаря-дерматолога. На сьогоднішній день Ви також можете отримати дистанційну консультацію на сайті Ваш дерматолог

Наверх