Про що розповість родимка.

Про що розповість родимка.

У середновіччя, коли в Європі мало популярність так зване «полювання на відьом», влаштоване інквізицією, власниць родимок, які в ті часи вважали диявольськими мітками, чекала сумна доля - спалення на вогнищі.

Пізніше, починаючи з вісімнадцятого століття, при дворах вінценосних осіб поширилася мода на родимки. Вважалося, що якщо родимка прикрашає обличчя жінки, то її обдарувала сама богиня любові - Венера. Багато модниць, які не мали цієї прикраси від природи ставили собі на щічку штучну мушку, яка імітувала родимку.

На сьогоднішній день родимки перестали привертати до себе стільки уваги, як це було кілька століть тому, проте вважається, що по ним можна розповісти про долю людини, дізнатися її характер.

Так про що ж можуть розповісти родимки?

Родимки у жінок:

Якщо у жінки є родимка в області правої брови, це віщує їй раннє одруження, яке призведе до щасливого сімейного життя.

Якщо розташована поруч з очима, її власниця відрізняється спокійним і врівноваженим характером.

Родимка, що розташовується на щоці з правого боку, віщує своїй власниці життя повне бурхливих любовних пригод, а якщо з лівого - на шляху до успіху доведеться пройти безліч труднощів і неприємностей.

На носі родимка, обіцяє своїй власниці приголомшливий успіх. За яку б справу вона не бралася, у неї все вийде.

Якщо родимка є в області губ, це свідчить про легку і веселу вдачу. А от родимка, розташована над верхньою губою, розповість про надзвичайно чуттєву і кокетливу натуру. Якщо є родима пляма на грудях справа, жінку очікує неспокійне життя, що складається зі злетів і падінь, зліва - свідчить про легковажність характеру своєї господині. Родимки, що знаходяться на талії, подарують своїй господині багато дітей.

Якщо родимка знаходиться на правому плечі, вона приверне в життя своєї власниці велику удачу, якщо з лівої - грошові проблеми. Ті, що розташовуються на руці, принесуть успіх, запаморочливу кар'єру, багато грошей і щастя. Власниць таких родимок чекає успішне і повне щасливих подій життя. Якщо знаходиться на щиколотках, жінка дуже незалежна, працелюбна і енергійна.

Родимки у чоловіків:

Якщо лоб чоловіка прикрашає родимку, йому гарантоване багате життя з почестями і щасливою любов'ю.

Родимка на вусі віщує безтурботне існування.

Родимка, яка розташовується збоку шиї говорить про нелегке життя, а ось якщо вона знаходиться спереду, її володаря чекає кар'єрний злет і успіх.

Якщо підборіддя прикрашає родимку, чоловікові гарантоване шанобливе ставлення від оточення.

Родимки на плечі віщують своєму власникові важке життя, йому доведеться багато і важко працювати.

Родимки в області ребер, що розташовані праворуч говорять про нерішучий характер власника, а зліва - про відмінне почуття гумору.

Якщо у чоловіка є родимки або родимі плями на спині, це свідчить про його чесність та відкритість.

А ось цятки на нозі розкажуть про нерішучу вдачу.

Pодимки, розташовані на сідниці, говорять про схильність до ліні, їх володар - нероба.

Родимка, яка перебуває в області паху справа, подарує багате життя і шану від оточуючих, зліва - матеріальні проблеми і слабке здоров'я.

Якщо у чоловіка є родимі плями на ступнях обох ніг, він проведе життя в подорожах.

Не можна сказати, що варто серйозно ставлюся до таких речей. Хоча заради справедливості можна зазначити, що деякі речі з написаного і справді збігаються.

Наверх